ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Φιλοσοφία μας

Είμαστε λάτρεις του αθλητισμού… είμαστε λάτρεις των ομαδικών αθλημάτων… είμαστε λάτρεις του μπάσκετ!

Ο στόχος όλων, όχι μόνο των μελών της διοικούσας επιτροπής, αλλά κι όλης της οικογένειας του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η διάδοση του αθλήματος στην πόλη των Ιωαννίνων και στην ευρύτερη περιοχή..

Όλες μας οι προσπάθειες συγκλίνουν στην εξασφάλιση δύο σημαντικών προϋποθέσεων:

  • Η μετάδοση στις νεαρές μας αθλήτριες των ιδανικών και των αξιών του αθλητισμού, η ατομική και ομαδική τους βελτίωση και η σταδιακή ενσωμάτωση στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στην ομάδα του γυναικείου τμήματος.
  • Η λειτουργία του γυναικείου τμήματος να κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα ώστε να δημιουργήσουμε μία ομάδα αξιόμαχη που θα εκπροσωπεί την πόλη στις εθνικές κατηγορίες και θα αποτελεί παράδειγμα και κίνητρο για τις νεαρές μας αθλήτριες

Πιστεύουμε στο ομαδικό πνεύμα! Τίποτα από τα παραπάνω δε θα είναι εφικτό εάν η προσπάθεια δεν είναι κοινή... Διοίκηση, προπονητές βοηθητικό προσωπικό, και κυρίως γονείς μπορούμε και πρέπει να εργαστούμε μαζί!

Θέλουμε τη βοήθεια όλων!
Εισιτήρια διαρκείας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ WBC 2017-18Ασφάλειες Γεωργιάδης - Χορηγός ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γιώργος Μάστακας

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής


Το ταξίδι συνεχίζεται! Απώτερος στόχος μας να διακριθούμε στην Α1 Εθνική Κατηγορία και να δημιουργήσουμε μία από τις καλύτερες σχολές και ακαδημίες γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα με πρότυπο να βγάλουμε παίχτριες που θα κάνουν διεθνή καριέρα. Θέλουμε το όνομα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, να γίνει συνώνυμο διεθνώς με τις καλύτερες γυναικείες ακαδημίες μπάσκετ στην Ευρώπη!

Τόλης Μιχαήλ

Γενικός Αρχηγός

6946 850 595


Γιάννης Ζήκος

Τεχνικός Διευθυντής

6988002721


Κωνσταντίνος Πέλλης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

6978 612 192


Ροδάνθη Μπάτου

Έφορος Τμημάτων Πας Γιάννενα WBC

6975169335


Κώστας Αναστασίου

Μέλος Πας Γιάννενα WBC


Χορηγίες