Χορηγικό Πακέτο SILVER – Χορηγός Φανέλας

14 Οκτωβρίου 2017

Η ομάδά μας βρίσκεται στην ευχάριστη και περήφανη θέση να ανακοινώσει την 6η χορηγική συμφωνία και 1η για τη φανέλα της ομάδος (πίσω μέρος) τη φετινή χρονιά.

Ο κ. Παδιός και το κατάστημα του, που εδρεύει στην οδό Αβέρωφ 6 (τηλ. 2651025163), δραστηριοποιείται και πρωτοστατεί στο χώρο των οπτικών ( γυαλιά ηλίου-οράσεως, εφαρμογές φακών επαφής) στα Ιωάννινα τα τελευταία 52 χρόνια. Ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της μόδας και της τεχνολογίας στο χώρο των οπτικών κύριο μέλημα της επιχείρησης του είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Πασίγνωστος για την αγάπη του για τον ΠΑΣ δεν χρειάστηκαν παραπάνω από 5 λεπτά από τους ανθρώπους της διοίκησης για να πειστεί ο κ. Παδιός για το πλάνο και το όραμα της ομάδος. Ο κ. Παδιός και η επιχείρηση του σαν ένας από τους 3 κεντρικούς χορηγούς της ομάδος (SILVER χορηγός) θα απολαμβάνει όλα εκείνα τα προνόμια προβολής και στήριξης που αντιστοιχούν σε αυτούς όπως αναγράφονται στο χορηγικό πακέτο της ομάδος για τη χρονιά 2017-18.

Ζητάμε από την «ΠΑΣΓιαννιώτικη» τοπική κοινωνία να στηρίξει επιχειρήσεις όπως τα Οπτικά Παδιός Εταιρεία ΟπτικώνΧρωματοπηγή – Μιχαήλ Αδάμ & ΥιοίΣπιτικες ΑπολαυσειςΑσφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνος ΓεωργιάδηςAntika Coffee Drink & FoodExpress market ιωαννιναRoom 40Gkorezis Karate & Fitness ClubAnastasios TolisΔιαιτολογικό γραφείο Θεοχάρους Αποστόλης οι ιδιοκτήτες των οποίων σε δύσκολους οικονομικά καιρούς προσφέρουν την υλική βοήθεια για την άρτια λειτουργία των ερασιτεχνικών συλλόγων όπως και ο δικός μας.

Κ. Παδιέ δεσμευόμαστε από τον πρώτο άνθρωπο της διοίκησης μέχρι την τελευταία αθλήτρια των τμημάτων υποδομής πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC… Αγάπη διαρκείας.. 

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA