Ανανέωσε με Σιαμέτη το γυναικείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

23 Μαϊος 2017

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σιαμέτη, προχώρησε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση σε ανακοίνωση της τόνισε: «Τιμή μας που θα συνεχίσουμε να έχουμε μαζί μας τον προπονητή που όλοι μας πιστεύουμε είναι ο μόνος κατάλληλος να επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Ο ίδιος ο coach μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα δήλωσε:» Ύστερα από τις διαβεβαιώσεις των διοικούντων πως η ομάδα θα χτιστεί με αποκλειστικό και μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Α2 δεν είχα και πολλά να σκεφτώ. Μετά από την συγκυριακή πτώση της ομάδος χρειάζεται η συστρατευση όλων όσων την έχουν αγαπήσει και πονέσει. Εξάλλου οι «καπετάνιοι» εγκαταλείπουν τελευταίοι το πλοίο. Τα όνειρα μου και οι φιλοδοξίες μου συμπίπτουν ακριβώς με τις βλέψεις της ομάδος. Υπόσχομαι στους φίλους της ομάδος πως θα δουλέψω πολύ σκληρά με τις παίχτριες μου για να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει»

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6948003903 / 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA