Παρουσίαση των διαρκείας και πρώτη χορηγία για τις γυναίκες του ΠΑΣ

31 Ιουλίου 2017

Tα νέα διαρκείας θα παρουσιάσει την Παρασκευή 21 Ιουλίου η μπασκετική οικογένεια των γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα. Η παρουσίαση θα γίνει στο καφέ President στους Αμπελόκηπους, ενώ η ομάδα ήδη έκλεισε και την πρώτη της χορηγία.

Αναλυτικά:

» ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2017-18″

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC είναι στην πανευτυχή θέση να ανακοινώσει τον 1ο χορηγό για τη νέα μπασκετική χρονιά και συγκεκριμένα τον χορηγό στις κάρτες ενίσχυσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου με σύνθημα » ΑΓΑΠΗ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!».

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης ασπαζόμενος πλήρως το όραμα διοικούντων, προπονητών και φιλάθλων για τη δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδος έσπευσε να θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες της ομάδος και να ενισχύσει οικονομικά τη φετινή πολύ δύσκολη προσπάθεια αυτής. Ο κ. Γεωργιάδης διαθέτει γραφείο στην οδό Πινδάρου 12 ( τηλ. 6974428674, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.kgeorgiadisasfalies.gr ) και αναλαμβάνει ασφάλειες αυτοκινήτων, κατοικίας, προσωπικών ατυχημάτων, ταξιδιών, αστική ευθύνη, συνταξιοδοτικά προγράμματα.
Στους κατόχους καρτών ενίσχυσης της ομάδος μας ο κ. Γεωργιάδης θα προσφέρει άκρως ελκυστικές τιμές σε ασφαλιστικά προιόντα….

Κ. Γεωργιάδη σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC που κάθε χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερη….

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC… Αγάπη… διαρκείας!

Η παρουσίαση του κ.Γεωργιάδη και η έναρξη διάθεσης των καρτών ενίσχυσης θα γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά σε ερασιτεχνικό σωματείο μπάσκετ της πόλης σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστο πασολέδικο στέκι με πολλές πολλές εκπλήξεις… Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην καφετέρια του κ. Σωτήρη Γαλάνη, PreSident στους Αμπελόκηπους λίγο μετά τις 20:00 την Παρασκευή 21/7…. Αύριο σε ανακοίνωση στο Facebook της ομάδος περισσότερες πληροφορίες

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6948003903 / 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA