Η WATT+VOLT νέος χορηγός του ΠΑΣ Γιάννινα WBC

20 Νοεμβρίου 2020

wattvolt
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει μια νέα συνεργασία μεταξύ της ομάδας μας και της εταιρίας ενέργειας WATT+WOLT και πιο συγκεκριμένα με το κατάστημα Ιωαννίνων. Μέσα από αυτή τη συνεργασία θα προκύψουν 
μια σειρά ενεργειών και πολλών εκπλήξεων με σκοπό την προβολή του καταστήματος Ιωαννίνων.

Η εταιρεία WATT+VOLT ιδρύθηκε το 2011, με έδρα στο Μαρούσι Αττικής. 

Τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στις κορυφαίες εταιρείες ενέργειας με πελατολόγιο που υπερβαίνει τους 200,000 καταναλωτές σε όλη τη χώρα.

Έχει 38 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα για να είναι δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση όχι μόνο σε θέματα ρεύματος και αερίου, αλλά και σε λύσεις ενεργειακής απόδοσης με τεχνολογία Ιnternet Of Things (IoT).

Το κατάστημα στη Λ.Δωδώνης 18, στα Ιωάννινα ξεκίνησε τη λειτουργία του στο κέντρο της πόλης μας στις 20 Νοεμβρίου 2017, όντας το 4ο κατάστημα WATT+VOLT στην Ελλάδα.

Απασχολεί 5 εργαζόμενους και λειτουργεί με συνεχές ωράριο για να διευκολύνει τους πελάτες του, όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να:

  • εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους,
  • κάνουν νέες συνδέσεις για σπίτι ή επιχείρηση χωρίς ουρά, χωρίς ταλαιπωρία,
  • αλλάξουν την υφιστάμενη εταιρεία ρεύματος επιλέγοντας την WATT+VOLT και να εξοικονομήσουν χρήματα από υπηρεσίες όπως η δημιουργία και υποβολή ηλεκτρολογικού σχεδίου (ΥΔΕ) στο ΔΕΔΔΗΕ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στα Ιωάννινα, κ.Ράδος με την υπογραφή της συμφωνίας, δήλωσε:

“Συμπληρώνουμε 3 χρόνια λειτουργίας της τοπικής επιχείρησης του καταστήματος WATT+VOLT Ιωαννίνων και με χαρά μας γινόμαστε κι εμείς περήφανο μέλος της ομάδα των χορηγών του ΠΑΣ WBC!

Με αυτή την κίνηση, ανταποδίδουμε έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει η τοπική κοινωνία της πόλης μας και οι χιλιάδες καταναλωτές που μας έχουν προτιμήσει.

Γίνεται μια σοβαρή και αξιέπαινη προσπάθεια στο σύλλογο, την αναγνωρίζουμε και επιλέγουμε να τη στηρίξουμε με όλη μας την ενέργεια, ξεκινώντας μια συνεργασία που ευελπιστούμε να εξελιχθεί και να συνεχιστεί περνώντας μέσα από Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και φιέστες κατάκτησης τίτλων τα προσεχή χρόνια..”

Ioannina Store

 

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA