Η Domomat για 4η χρονιά στο πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα WBC

22 Ιανουαρίου 2021

domomat article

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Domomat είναι δίπλα στην ομάδα μας και στηρίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC στην προσπάθειά του στην Α1 Εθνική κατηγορία!

Η Domomat είναι μια βιομηχανική και εμπορική εταιρεία σειράς δομικών και οικοφομικών υλικών, όπως σοβάδες, χρώματα, κόλλες πλακιδίων και πιστοποιημένα συστήματα θερμομόνωσης και στεγάνωσης.

Η εταιρεία, η οποία έχει έδρα τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, είναι εναρμονισμένη με τις σύγχρονες Ευρωπαικές πρακτικές,αναπτύσσει τα προιόντα της σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα, επιτυγχάνοντας έτσι να παράγει προιόντα αυστηρά ευρωπαικών προδιαγραφών.

Η ανοδική πορεία της DOMOMAT oφείλεται σε τρεις βασικούς παράγοντες:

  1. Στα κανοτόμα προιόντα της,που παράγονται και ελέγχονται με τεχνολογίες αιχμής βάσει των ευρωπαικών προδιαγραφών
  2. Στη φιλοφοφία της,που δεν ειναι απλά η π πώληση προιόντος,αλλά η προσφορά τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τα προβλήματα των σύγχρονων κατασκευών
  3. Στη σύγχρονη οργάνωσή της,στη δυναμική διοίκηση της και στο υψηλής ειδίκευσης ανθώπινο δυναμικό,το οποίο αποτελεί για την εταιρία το πολυτιμότερο κεφάλαιο της, προσφέροντας υπέυθηνη τεχνική υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Περισσότερες πληροφορίες για την Domomat μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της: https://domomat.gr/ και στη σελίδα της στο Fevebook: https://www.facebook.com/Domomatgr/

Την ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την ευγενική της χορηγία!

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA