Έναρξη συνεργασίας με την εταιρία "Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε." ως χορηγού της ομάδας μας

17 Σεπτεμβρίου 2022

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία "Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε." ως χορηγού της ομάδας μας για την περίοδο 2022-2023. Παράλληλα η εταιρία αναλαμβάνει και επίσημος προμηθευτής φυσικού μεταλλικού νερού των κοριτσιών του Π.Α.Σ.

Η εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 έχοντας ως αποκλειστική δραστηριότητα την εμφιάλωση και διάθεση φυσικού μεταλλικού νερού η οποία ξεκίνησε το 2011. Σε υψόμετρο 1450μ., σε ένα παρθένο ορεινό τοπίο, ανεπηρέαστο από ανθρώπινες παρεμβάσεις, αναβλύζει το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» όπου γίνεται η επιτόπια εμφιάλωσή του.

Τηρώντας τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια εμφιάλωσης και διανομής του φυσικού μεταλλικού νερού, στόχος της εταιρείας αποτελεί η προσφορά ενός προϊόντος που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία νερά της Ευρώπης.

Η διάθεση των προϊόντων γίνεται κυρίως στην Ήπειρο και την Κέρκυρα, ενώ επεκτείνεται συνεχώς με στόχο την κάλυψη όλης της Ελλάδας, αλλά και χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Κύπρος, η Αλβανία, η Κίνα, τα ΗΑΕ και η Σαουδική Αραβία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://pigeskostilata.gr/

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6948003903 / 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA