Υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος οι αθλήτριες του ΠΑΣ

03 Νοεμβρίου 2020

ntina aggeliki

Τον έντονο προβληματισμό για την αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών εκφράζουν με δηλώσεις τους οι αθλήτριες της ομάδας μας Ντίνα Σαρηγιαννίδου και Αγγελική Βιντσιλαίου, τονίζοντας πως η ομάδα είναι διατεθιμένη να ακολουθήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. 

Η αρχηγός της ομάδας του ΠΑΣ, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, τονίζει τα δύο βασικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την αναστολή του πρωταθλήματος από την ΕΟΚ: "Όλοι αντιλαμβανομαστε την κατάσταση που επικρατεί λόγο της πανδημίας. Η υγεία είναι πάνω απ όλα. Το γυναικείο μπάσκετ θεωρείται ερασιτεχνικο πρωτάθλημα, αλλά μόνο στα χαρτιά. Με την διακοπή του πρωτάθληματος θα δημιουργηθούν 2 σημαντικά προβλήματα, του βιοπορισμού που το βιώσαμε στην προηγούμενη καραντίνα και δεύτερον η μεγάλη διακοπή εκτός προπονήσεων και αγώνων θα μας δημιουργήσει θέματα στην επάνοδο μας στα γήπεδα. Σαν ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε διατετημένοι να ακολουθήσουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να κάνουμε τα test που χρειάζεται για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε".

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις της Αγγελικής Βιντσιλαίου, η οποία αναφέρει: "Η ενδεχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα είναι κάτι το οποίο θα μας στερήσει το δικαίωμα να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και πάραλληλα εκμηδενίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στον οποίο δυστυχώς η Α1 γυναικών ανήκει, αν κι μόνο ερασιτεχνικός δεν είναι, καθώς οι διοικήσεις και οι αθλήτριες λειτουργούν σε επαγγελματικά πλαίσιο. Είμαστε διατεθειμένες να τηρήσουμε τα υγειονομικα πρωτόκολλα στο 100% με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος".

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6948003903 / 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA