Η FAIR CONSULTING νέος χορηγός του ΠΑΣ Γιάννινα WBC

04 Νοεμβρίου 2020

fair consulting

Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία FAIR CONSULTING, η οποία θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών. Καλωσορίζουμε την FAIR CONSULTING στην ομάδα μας και την ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή της!

Η FAIR Consulting ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε μεταξύ των ασφαλισμένων επιχειρήσεων ή ιδιωτών και των ασφαλιστικών τους εταιρειών και των πραγματογνωμόνων που ορίζονται από αυτές. Οι ασφαλισμένοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είχαν καμία εμπειρία σε θέματα αντιμετώπισης ζημιών. Η FAIR Consulting με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της έφερε σε ίσους όρους τη σχέση μεταξύ του ασφαλισμένου, της ασφαλιστικής εταιρείας και των πραγματογνωμόνων που ορίζονται από αυτή. Στόχοι της FAIR Consulting είναι η βελτίωση και η  μείωση των χρόνων καταβολής αποζημιώσεων καθώς και η δίκαιη αποζημίωση για τον καταναλωτή .

Τίποτα δεν μπορεί να προετοιμάσει μία επιχείρηση ή έναν ιδιώτη στο να αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας καταστροφικής ζημιάς. Τα πράγματα είναι ακόμη δυσκολότερα όταν στελέχη και επιχειρηματίες και ιδιώτες  αναγκάζονται να χειριστούν το αίτημα τους για ασφαλιστική αποζημίωση. Η διαδικασία είναι συχνά αργή και αποκαρδιωτική και απαιτεί επαγγελματική αντιμετώπιση την οποία οι επιχειρήσεις δεν διαθέτουν. Από την άλλη πλευρά οι πραγματογνώμονες που ορίζονται και αμείβονται από την  ασφαλιστική εταιρία της επιχείρησης είναι άριστοι και πολύ έμπειροι επαγγελματίες που κυρίως διασφαλίζουν τα συμφέροντα των εντολέων τους. Η FAIR Consulting μπορεί να προσδώσει στην ζημιωμένη επιχείρηση τεράστια δυναμική προετοιμάζοντας το φάκελο του ασφαλιστικού αιτήματος για αποζημίωση και αναλαμβάνοντας τις σχετικές διαπραγματεύσεις. 

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA